Onko keskustelu Perussuomalaisten kanssa mahdollista?

Olen viihtynyt täällä US -puheenvuorossa keskustelemassa jo vuosien ajan. Uutta tietoa ja uusia näkemyksiä on tullut usein vastaan. On ollut myös rikastuttavaa kohdata ihmisiä, joiden näkemykset poikkeavat omistani täysin. Aina silloin tällöin olen joutunut muuttamaan käsityksiäni asioista. 

Yhteisiä näkemyksiä on löytynyt niin vasemmistoliittolaisten, demarien, piraattien, kepulaisten kuin monien muidenkin kanssa. Olen pitänyt sitä hedelmällisenä, ainakin omalta osaltani.

Edellä mainittujen lisäksi on vielä tämä perussuomalaisten aggressiivinen siipi ja ne sitoutumattomat hännystelijät, jotka seuraavat edellisiä kaikkialle. Tähän ryhmään kuuluvat katsovat oikeudekseen herjata muita mielensä mukaan kaikenlaisilla  ”hauskoilla” nimityksillä, ja kun heille antaa vähänkin takaisin, niin alkaa itku ja punainen kortti heilua. Olen kohdannut US -puheenvuorossa rajoittuneimmat ja heikkolahjaisimmat ihmiset, joihin en ole törmännyt missään muualla koko tähänastisen elämäni aikana. Kiitokset siitä.

 

ManuKorkman
Sitoutumaton Vaasa

Mielipiteeni ovat pääosin muilta lainattuja tai tuulesta temmattuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu