Suomen uutiset, oikeaa journalismia

 

Valtamediat ovat jo vuosien ajan käsitelleet kriittisesti ja uudelle normaalille vieraalla tavalla Unkarin kehitystä esittäen mitä mielettömämpiä väitteitä sukulaiskansamme nykytilasta. Demokratia ja sananvapaus on muka vaarassa. Höpsistä pöpsistä!

Ilmeisesti näistä syistä on Suomen uutiset lähettäneet paikan päälle, siis Unkariin, tähtitoimittajansa Marko Hamilon. Nyt on siis uuden normaalin tutkivan toimittajan työn aika.

Keneltä siis kysyä Unkarin tilanteesta? Kuka osaisi parhaiten informoida uuden normaalin puitteissa Unkarin yhteiskunnallisesta kehityksestä? Vastaus on jokaiselle kansallismieliselle konservatiiville selvä: tietysti johtavan kansalliskonservatiivisen hallituspuolueen tiedottaja.

Oikeasti Unkarissa sananvapaus kukoistaa kauniisti kuin kukkanen, maa on juutalaisten paratiisi, koska maassa ei ole juurikaan muslimeita. Uudessa normaalissa kansalliskonservatiivisessa kansallisvaltiossa vähemmistöt menevät töihin ja panevat lapsensa kouluu. Se on niin yksinkertaista. Pakolaisetkin pääsevät heti pois leireiltä, kunhan palaavat sinne, mistä pakenivatkin.

Tiedostava kansalliskonservatiivi voi vain hämmästellä yhdysvaltalaisten, suomalaisten yms. kansakuntien medioitten kääntymistä opposition puoleen etsiessään näkemyksiä Unkarin tapahtumista. 

 

ManuKorkman
Sitoutumaton Vaasa

Mielipiteeni ovat pääosin muilta lainattuja tai tuulesta temmattuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu