Kansallismieliset, aikamme toisinajattelijat

Perussuomalaisten puheenjohtajalta ja europarlamentikolta on evätty oikeus Twitterin käyttöön. Perussuomalaisia on kuritettu myös toisen m o n i kansallisen yhtiön, eli fb toimesta. Selvää neuvostomeininkiä. 

Näissä tapauksissa on tietysti kyseessä ko. yritysten halusta vaikuttaa Suomen tuleviin eduskuntavaaleihin. Veikkaanpa, ettei Facebookin taiTwitterin hallituksissa nukuta kovinkaan hyvien ennen kuin Suomen vaalit on käyty, eikä ehkä niiden jälkeenkään…

Mielestäni yhtiöiden toimintaa voidaan hyvin ankaruutensa vuoksi verrata siihen, että opettaja takavarikoisi varhaisteiniltä älypuhelimen tunnin ajaksi. Tai leikattaisiin tukka ja vietäisiin vankileirille.

Suoraan sanottuna, jos olisin Twitterin tai Facebookin hallituksessa, en välittäisi Perussuomalaisten vaalimenestyksestä pätkän vertaa. 

Merkille pantavaa on myös se, kuinka muut merkittävät kansallismieliset ryhmät ovat saaneet olla suhteeellisen rauhassa. Tarkoitan tietysti Seitsemää tähteä, Vesa Levosta ja Sinistä tulevaisuutta.

On järkyttävää, tai luultavasti täysin mielikuvituksen tuotetta, että koko Eurostoliitto ja suuret m o n i kansalliset yhtiöt ova suunnanneet voimavaransa heikentääkseen perussuomalaisten vaalimenestystä.    

Olisiko aika boikotoida myös Twitteriä ja fb, vai boikotoiko tosi kansallismielinen vain kotimaisia yhtiöitä, kuten Finlayson ja Fazer?

ManuKorkman
Sitoutumaton Vaasa

Mielipiteeni ovat pääosin muilta lainattuja tai tuulesta temmattuja.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu